Kwalitaria 2020 Nacho Special_feat

De zomer is terug bij Kwalitaria

Kwalitaria 2020 Nacho SpecialLangzaam aan pakken we het leven zo goed als het gaat weer op. Gelukkig doen de fastfoodketens ook mee en zien we weer steeds meer aanbiedingen en tijdelijke menu-items voorbij komen. Dit keer gaat het om het zomermenu van Kwalitaria.

Salsa Chicken Wrap
Wat is een zomer zonder een Salsa Chicken Wrap? Deze zomerse wrap is gevuld met crispy kip, rucola, geraspte cheddar kaas, rode uienringen en huisgemaakte tomatensalsa. Voor € 6,50 kunt u de wrap proberen!

Kwalitaria 2020 ZomerwrapKwalitaria 2020 Cheesy chicken_burger

Cheesy Chicken Burger
De Cheesy Chicken Burger is gemaakt met een knapperige kipfilet, een plak échte Beemster kaas, rucola, rode uienringen en plakjes augurk. De smeuïge mosterdsaus brengt deze smaaksensatie samen. De Cheesy Chicken burger is verkrijgbaar voor € 6,95 maar is ook als menu verkrijgbaar, lekker met friet en een frisse salade.

Nacho Special
De Nacho Special, een special met friet waarop een topping van Mexicaanse nachos zit. De topping bestaat uit tomatensalsa, guacamole, zure room, geraspte cheddar en uiteraard heerlijke nacho chips. Deze snack kost € 7,95.

Kwalitaria 2020 Nacho Special

Thaise Kroket
En dan is er nog de Thaise Kroket, een kroket gemaakt met kipragout met een licht pittige smaak gehuld in een krokant jasje. De prijs voor de kroket is € 2,25.

Kijk voor meer informatie en om te bestellen op de website van Kwalitaria.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *