frikandel

Dit jaar eten de Spanjaarden frikandellen in Lloret de Mar

Stapel frikandellenDe onduidelijkheid rondom de komende zomervakantie zal nog even aanhouden. Er is nog steeds onduidelijk of Frankrijk en Spanje, landen waar Nederlands graag naar op vakantie gaan, dit jaar buitenlandse toeristen toe staan. Maar wat moet men nu doen met de voorraad frikandellen?

Geen André Hazes
RTL Nieuws vroeg een aantal Nederlandse uitbaters in Lloret de Mar hoe ze hun zaken aanpassen. Een eigenaar van een kroeg weet nog niet hoe hij open kan met 1,5 meter afstand. Maar waarschijnlijk zal er andere muziek gedraaid worden om Spaanse gasten aan te spreken, dus even geen André Hazes.

Frikandellen
Een eigenaar van een Nederlands eetcafé in de Spaanse stad vraagt zich openlijk af wat te doen met zijn frikandellen. Een Spanjaard lust toch ook frikandellen? En anders maken we een dagmenu! Bekijk de video.

Hoop
Maar er is ook hoop. Aangezien het Bruto Binnenlands Product van Spanje voor 12% bestaat uit toerisme is er veel aangelegen om alles weer open en draaiend te krijgen. Als men het coronavirus onder controle kan houden dan zijn buitenlandse toeristen mogelijk eind juni weer welkom. Dus wie weet zitten we deze zomer toch in de Spaanse zon frikandellen te eten.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *