Een hand vrij om te snacken

Ik sta wel eens op een barbecue met een bord en een biertje mijn hand maar er is geen tafel vrij om aan te eten. Eigenlijk kom ik dan een hand te kort, op zo’n moment is The Go Plate een uitkomst. The Go Plate is een bord dat om een biertje heen past, zo kunt u eten, een drankje vast houden en heeft u nog een hand vrij om te snacken.The Go Plate is goed ontvangen door verschillende ketens want ondermeer Hooters heeft bij verschillende vestigingen het bord geïntroduceerd. Wilt u meer weten over het bord? Kijk dan op de website: thegoplate.com.

 

Deel dit snacknieuws op:

GamesGames

3 Comments on “Een hand vrij om te snacken

  1. Ik heb zo mijn eigen oplossing, geef toe het niet altijd handig…. wil je mijn oplossing weten ? er van uitgaand dat een BBQ normaliter een buitengebeuren is kleed Hans zich in een T-shirt en daarover heen een heerlijk vintage spijkerjasje en nu mijn geheim…. in de borstzakken passen 2 biertjes …

  2. Ik snap waarom Hooters dat bord heeft geintroduceerd, daar wil je graag een hand vrij hebben…. maar dan niet om te snacken 😉

    Is dit bord ook in Nederland te koop?

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *