Een monsterlijke traktatie: de Frankenburger

De FrankenburgerHet is weer die tijd van het jaar waarin pompoenen worden uitgehold, kostuums worden samengesteld en huizen worden versierd met spookachtige versieringen. Halloween staat voor de deur, en Wayback Burgers heeft een wel heel bijzondere traktatie voor liefhebbers van heerlijk hartige en pittige smaken – de Frankenburger.


Advertentie


Op 31 oktober kun je genieten van een creatie die rechtstreeks uit een horrorfilm lijkt te komen: de Frankenburger. Dit meesterwerk van smaak bestaat uit een sappige en heerlijk gegrilde runderpatty, gesmolten Amerikaanse kaas en knapperig gebakken bacon. Maar dat is nog lang niet alles!

Alleen voor dappere fijnproevers
Wat de Frankenburger echt uniek maakt, is zijn monsterlijke assemblage van ingrediënten. Halverwege deze burger vind je een halve hotdog, die een extra dosis smaak en textuur toevoegt aan de ervaring. De hotdog wordt vervolgens bekroond met verse sla, sappige plakjes tomaat, knapperige uien, smaakvolle augurken, pittige jalapeno pepers, en tot slot, een royale hoeveelheid ketchup en mosterd. Het is een smaakexplosie die al je zintuigen zal prikkelen!

De Frankenburger

Alleen beschikbaar bij Halloween
De Frankenburger is alleen beschikbaar op Halloween, 31 oktober, en alleen bij deelnemende Wayback Burgers-locaties in Amerika. Het is de perfecte manier om jezelf te trakteren op iets buitengewoons en een beetje griezelig tijdens deze feestelijke periode.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *