Barbecue op zuil

Een prima barbecue voor goede prijs

Barbecue op zuilAfgelopen weken hebben we veel zonnige dagen gehad. Tijd dus om de barbecue uit de schuur te halen, het rooster in te vetten en de slager te bezoeken. Maar wat als u nog geen barbecue heeft? Wat is dan een goede barbecue voor een normale prijs?

Barbecue grill op Zuil
We hebben de “barbecue grill op zuil” getest van BBQ Collection. Het in elkaar zetten van de barbecue vergt wat tijd, maar als het bouwpakket in elkaar is gezet dan heeft u ook wat. De barbecue is in elkaar gezet bijna 70 centimeter hoog. De barbecue staat redelijk stevig op de zuil. Via het ventilatiegat kunnen we zorgen dat de barbecue de juiste trekking heeft.

Zomerdag
Via een brikettenstarter warmen we de briketten op waarna we de briketten over de barbecue uitspreiden. Het barbecuen van de hamburgers, worstjes en gehaktstaven gaat als een trein. Door de twee roosters kunnen we een stukje vlees nog wat langer laten liggen zodat het warm blijft. Na het barbecuen gaat de barbecue weer de schuur in wachtend op de volgende mooie (zomer)dag.

De barbecue heeft een gunstige prijs van € 29,95, het kleine broertje is al verkrijgbaar voor € 12,95. De barbecues zijn te koop bij Kitchen & More, die naast de barbecues een ruim assortiment aan keramische pannen heeft. Kijk voor meer eetgerei op bordenenzo.nl.

Barbecue grill op zuilBarbecue op zuil

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *