Er komt (g)een Burger King in België

Burger King vestigingBurger King krijgt een vestiging in België. Het leek er even op maar er komt voorlopig geen Burger King in België. Toen het twitteraccount BurgerKingBE hints gaf over een Belgische Burger King ging het hart van mening Whopperliefhebber sneller kloppen. De Tweets van dit account leken namelijk veel op de lancering van Burger King in Frankrijk.

Geen plannen in België
Helaas bleek het niet om een account van Burger King te gaan. Burger King heeft ontkend dat het plannen heeft om in Belgie een vestiging te openen. Bryson Thornton, woordvoerder van Burger King Worldwide zei dat Noch Burger King Worldwide, noch een van zijn concessiehouders momenteel van plan is om in België een restaurant te openen.

De fastfood markt in België kent twee grote spelers: Quick en McDonald’s. VTM Nieuws maakte een kaart met alle Belgische restaurants van deze fastfoodgiganten. Zoals u kunt zien zijn de fastfoodketens goed voorzien bij onze zuiderburen, we kunnen bijna spreken van een verzadiging. Quick is marktleider met 91 vestigingen en McDonald’s heeft er 67. Is er nog ruimte voor een Burger King?

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *