Gezonder snoep: werkelijk waar?

In Amerika is er een nieuw merk snoep op de markt: Unreal. Unreal heeft gezondere versies uitgebracht van bekende snoepmerken. Het assortiment bestaat uit 5 producten: M&M’s (met en zonder pinda’s)  Milky Way, Snickers en Reese’s (snoep bestaande uit pindakaas met een chocolade laag).


Advertentie


Strenge voedselvoorschriften
Veel mensen met wie ik praat over mijn strenge voedselvoorschriften zeggen altijd dat ze het nooit op zouden kunnen brengen om te stoppen met het eten van bepaalde ongezonde, maar overheerlijke etenswaren. Zelf heb ik dit ook altijd gezegd, maar als je eenmaal echt de noodzaak inziet van een gezond lichaam en het belang van gezonde voeding om dit gezonde lichaam te krijgen; kun je bijzonder snel wennen aan een ander dieet en laat je dingen staan waarvan je vroeger dacht niet zonder te kunnen. Dit geldt ook voor mij,  althans voor het grootste gedeelte.

Zwakte voor zoetigheid
Mensen die mij persoonlijk kennen, weten van mijn obsessie met gezonde voeding en ook mijn zwakte voor zoetigheid die daar lijnrecht tegenover staat. Een keer in de zoveel tijd eet ik dingen die mensen met een minder bewuste levensstijl nog niets een weg durven eten. Gelukkig is er door de sterk opkomende trend van gezonder leven en eten nu ook voor die momenten dus een oplossing gekomen.

Vergelijking
Op de website van Unreal: http://getunreal.com/ kunt u de 5 snoepvarianten niet alleen vergelijken met het origineel, maar ze hebben ook direct een vergelijking gemaakt met een stuk fruit. Zo kunt u zien dat de Unreal versie van Milky Way bijna de helft aan suikers bevat dan de echte Milky Way en net zoveel suiker bevat als een appel. Snoep van Unreal wordt daarnaast gemaakt zonder kunstmatige stoffen, conserveringsmiddelen of genetisch gemanipuleerd voedsel.

Ik kan nu met een geruster hart mijn volgende snack-attack tegemoet gaan. Check ook het filmpje van Unreal met o.a. Gisele Bundchen, John Legend en Matt Damon:

Robert Valentine

Robert Valentine is ondernemer, marketeer, bewuste levensgenieter en oprichter van Good by Nature, een webshop met 100% natuurlijke lichaamsverzorging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *