Hamburger gevuld met frietjes

Soms moet je een combinatie gewoon proberen. Zoals de combinatie van een frikandel en een kroket of zoals in dit geval een hamburger gevuld met friet. Het is duidelijk dat de “fry lover’s burger” een burger is voor de frietliefhebbers. Naast een portie friet (die tussen de burger zit), bevat het broodje een rundvleesburger, een plakje Amerikaanse kaas, augurken, ketchup, mayonaise en mosterd en dit alles op een geroosterd sesamzaadbroodje.

Kopen of zelf maken?
De burger is verkrijgbaar bij de Amerikaanse fastfoodketen: Checkers and Rally’s Drive-In Restaurants. De burger gaat $1 kosten. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de burger te proberen dan kunt u er natuurlijk ook zelf eentje maken, koop een hamburger en een portie friet en maak uw eigen fry lover’s burger. We zijn benieuwd naar de reacties.

Bekijk de reclame:

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Hamburger gevuld met frietjes

 1. Bereiding
  Schil de aardappelen, was ze en snij ze in frietjes. Bak die ongeveer 3 minuten voor op 140°C. Laat ze nadien terug volledig afkoelen.
  2. Meng het gehakt met de sjalot en breng flink op smaak met peper en zout. Vorm tot 4 hamburgers en bak die in een pan of leg ze op de barbecue.
  3. Snijd de pistolets open. Beleg ze met een hamburger en een plakje kaas erop. Ga verder met een plakje tomaat en enkele plakjes augurk. Werk af met een likje mosterd en wat ketchup vermengd met gesnipperde peterselie.
  4. Meng voor de salade wat mosterd door de eierdooier. Voeg een scheutje azijn toe en roer er de arachideolie druppelsgewijs door. Kruid af met peper en zout en voeg er de Red Bull en de bieslook aan toe. Giet de dressing over de goed gewassen en gedroogde sla.
  5. Bak de frietjes goudbruin op 180°C en strooi er wat zout over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *