Hamburgerketen Red Robin zet vegetariërs voor gek

Red Robin reclameHamburgerketen Red Robin heeft 24 verschillende hamburgers op het menu staan, waaronder vegetarische burgers. Maar de hamburgerketen heeft een opmerkelijke manier gekozen om de vegetarische burgers aan te prijzen en dat is bij de meeste vegetariërs in het verkeerde keelgat geschoten. Red Robin zegt namelijk in een reclame dat ze voor iedereen een hamburger hebben, ook voor de tienerdochter die een vegetarische “fase” heeft.

Al jaren vegetarische burgers op menu
Kevin Caulfield, Red Robin’s senior Communicatiedirecteur zegt dat het de bedoeling was om onze gasten er op te wijzen dat Red Robin vleesloze opties serveert. Caulfield geeft aan dat devegetarische Gardenburger en de BOCA Original Vegan Burger al jaren op het menu van Red Robin staat. Ondertussen zijn vegetariërs massaal berichten op de Facebookpagina van Red Robin gaan plaatsen waarin ze hun afkeer voor de reclame laten merken.

Red Robin reactie Facebook

Andere kunnen zich vinden in de reclame en beamen het beeld dat Red Robin schets over vegetariërs.

Red Robin reactie Facebook

Geen excuses
Vooralsnog maakt Red Robin geen excuses. Maar de reclame verdwijnt binnenkort wel van de buis, niet vanwege de kritiek maar omdat er weer andere reclames ingepland zijn voor de komende periode.

Bekijk de bekritiseerde reclame:

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Hamburgerketen Red Robin zet vegetariërs voor gek

  1. Belachelijke actie van die keten. Alsof vegetariër zijn iets is dat je maar even bent. ik eet al 8 jaar geen vlees dus is bij mij geen fase meer. Ik mis het niet, sterker nog, kan iedereen aanraden het ook te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *