Wendy's komt met Pretzel Bacon Cheeseburger

Ons geheim: Wendy’s komt met Pretzel Bacon Cheeseburger

Wendy's komt met Pretzel Bacon CheeseburgerHet is hét grote fastfood-geheim aan de andere kant van de oceean. Wendy’s komt namelijk met de meest innovatieve hamburger uit haar en uw geschiedenis. En u mag het nog niet verder vertellen. Beloofd? De Pretzel Bacon Cheeseburger is ons geheim. “This could be a very, very big deal,” vindt zelfs professor Christopher Muller. Wat is het?

Mysterie
Wendy’s staat erom bekend met innovatieve producten te komen en daar vantevoren nogal mysterieus over te doen. Dat doet de speculaties alleen maar toenemen en daarna ook het succes van het product. “We kunnen nog geen details bekend maken,” vertelt woordvoerder Denny Lynch in een e-mail. “Het is nu niet verkrijgbaar.” Kom op Denny, vertel iets…

Pretzel-broodje
De nieuwe hamburger ligt volgens goed ingewijden in ieder geval op een zacht pretzel-achtig broodje. Op het pretzel-broodje treft u een cheeseburger, sla, tomaat, ui en een plak bacon. Klinkt wel interessant toch? Zoals gezegd is de Pretzel Bacon Cheeseburger nog een bedrijfsgeheim, u heeft het dus niet van mij.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *