Ondanks het feit dat een vermelding in het Guinness Book of Records voor velen net zo interessant is als de derde uitzending van DWDD na middernacht, wil de redactie één vermelding in dit boek zeker niet aan jullie voorbij laten gaan. De kok van een camping in Anloo, Drenthe heeft het voor elkaar gekegen om een burger, zeg maar, te super-supersizen tot een respectabel gewicht van meer dan 500 kilo!

Als rechtgeaarde burgerfreaks doet dit ons natuurlijk het water in de mond lopen!Puur op basis van het snackulinaire aspect is het een grote prestatie ( al is het alleen maar om al die blauwe campinggasbrandertjes aan de praat te houden). Toch kun je je ook afvragen in hoeverre een dergelijke actie nog van deze tijd is, is het verspilling, moet je het niet aanwenden voor een goed doel (in natura dan wel de opbrengsten)? Snacknieuws is van mening dat in het kader van het maatschappelijk ondernemerschap zowel de commerciële als de maatschappelijke kant bij dit soort acties van belang zijn. Kijk bijvoorbeeld naar de KLM (zie eerdere blogpost). Een publiciteitsstunt als reden voor een dergelijke actie is volgens ons niet genoeg!

zie http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/article/detail/2446795/2011/06/19/Drentenaar-maakt-gigantische-hamburger.dhtml

Deel dit op

Meer vet nieuws

Is frituurvet het nieuwe koper?

Door de hoge koperprijs, ongeveer 7 euro per kilo, is koper een steeds gewilder materiaal voor dieven. Pro Rail is hier vaak de dupe van en huurt bewakers in om plekken waar veel koper wordt gestolen, te bewaken. Mogelijk moet u straks uw gebruikte frituurvet bewaken: het wordt namelijk steeds meer waard!

Een exotische snack die very lekker is!

Op de redactie van Snacknieuws zijn we heel wat snacks gewend. Maar als we een pakketje met een snack uit Zuid-Afrika krijgen dan gaan ons “snackhart” sneller kloppen. Snel openen we de doos.


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *