Ondanks het feit dat een vermelding in het Guinness Book of Records voor velen net zo interessant is als de derde uitzending van DWDD na middernacht, wil de redactie één vermelding in dit boek zeker niet aan jullie voorbij laten gaan. De kok van een camping in Anloo, Drenthe heeft het voor elkaar gekegen om een burger, zeg maar, te super-supersizen tot een respectabel gewicht van meer dan 500 kilo!

Als rechtgeaarde burgerfreaks doet dit ons natuurlijk het water in de mond lopen!Puur op basis van het snackulinaire aspect is het een grote prestatie ( al is het alleen maar om al die blauwe campinggasbrandertjes aan de praat te houden). Toch kun je je ook afvragen in hoeverre een dergelijke actie nog van deze tijd is, is het verspilling, moet je het niet aanwenden voor een goed doel (in natura dan wel de opbrengsten)? Snacknieuws is van mening dat in het kader van het maatschappelijk ondernemerschap zowel de commerciële als de maatschappelijke kant bij dit soort acties van belang zijn. Kijk bijvoorbeeld naar de KLM (zie eerdere blogpost). Een publiciteitsstunt als reden voor een dergelijke actie is volgens ons niet genoeg!

zie http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/article/detail/2446795/2011/06/19/Drentenaar-maakt-gigantische-hamburger.dhtml

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *