Een exotische snack die very lekker is!

Op de redactie van Snacknieuws zijn we heel wat snacks gewend. Maar als we een pakketje met een snack uit Zuid-Afrika krijgen dan gaan ons “snackhart” sneller kloppen. Snel openen we de doos.

Very lekker!
In het pakketje zit een gele verpakking waar gedroogd vlees in zit. Het vlees is op een speciale Zuid-Afrikaanse manier gekruid en zit vol met proteïnen. Volgens de verpakking is de snack very lekker en nu zelfs met een gratis tandenstoker. Onze interesse is gewekt! We maken de verpakking open.

Exotische snack
Het gedroogde vlees ruikt naar cervelaat. Alle redactieleden nemen een klein stukje en kauwen er langzaam op. Al kauwend proeven we verschillende smaaksoorten. Het smaakt niet zo pittig of zout als we hadden verwacht. De smaak is moeilijk te beschrijven maar lijkt op een kruising van worst en gebakken spek. Langzaam valt het vlees uit elkaar. De stukjes vlees zijn nu draadjes geworden. En de gratis tandenstoker blijkt dus geen overbodige luxe te zijn. Aangezien er maar een tandenstoker bij zit moeten de andere redactieleden er nog lang van nagenieten. Ze vinden het niet erg want deze snack is very lekker!

3 Comments on “Een exotische snack die very lekker is!

  1. ik heb er van gesmuld, het ziet er inderdaad wat vreemd uit ……….. en ik had van de goede gever al begrepen dat er een biertje bij hoort.

    nou ik zou zeggen doe maar een halve liter !
    very lekker indeed

    softherm

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.