Elite Goulash bitterbal

Introductie van Goulash bitterbal van Elite

Elite Goulash bitterbal schaalWie Elite zegt, die zegt snacks van kwaliteit. Ook dit keer weet de snackfabrikant ons te verwennen met een Goulash bitterbal. Deze bitterbal is geïntroduceerd op de Horecava van 2023.

Groot
De Goulash bitterbal van Elite heeft een krokante korst en is goed gevuld met draadjesvlees en goulash. Waar een normale bitterbal zo’n 20 gram weegt, zijn deze ballen 35 gram. Het zijn dus flinke jongens die niet alleen opvallen door het formaat, want ook de smaak is bijzonder goed.

Elite Goulash bitterbal schaal

Goed
We konden de bitterbal zelf proberen op de Horecava en die kans hebben we uiteraard met twee handen gegrepen. Want zo’n grote bal past bijna niet in één hand. Oké, dat is misschien wat overdreven, maar het formaat is opvallend. De bal is gevuld met 15%  gekookt rundvlees (bijna twee keer zoveel als een standaard bitterbal) en dat merk je er ook aan af. De bal straalt in alles kwaliteit uit, zowel het uiterlijk en de smaak scoren dan ook hoog. Dat kan ook niet anders want de voorgangers de Elite croquet, bitterbal en Goulash croquet die eerder werden geïntroduceerd zijn stuk voor stuk goed ontvangen. Probeer het dan maar eens bij een bal te houden.

Geen naam
Elite is alleen nog opzoek naar een naam voor deze bal. Want de Elite Goulash Bitterbal bekt niet zo lekker en is misschien net even te lang. Daarom zoekt Elite tijdens de Horecava een nieuwe naam voor deze bal. Heb je een suggestie? Dan kan je die indienen via deze site. De winnaar krijgt € 500 aan Bol.com bonnen.

De Goulash bitterballen zijn verkrijgbaar bij de groothandel en bij horecagelegenheden.

Elite Goulash bitterbal

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Introductie van Goulash bitterbal van Elite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *