Japanse McDonald’s vervangt cheeseburger broodjes voor rijst

McDonald's Japan 4 rijstburgersMcDonald’s Japan heeft van hun dubbele cheeseburger de broodjes vervangen door een knapperige “rijstburger”. De zogenaamde Rice Dabuchi zijn iedere dag vanaf 17.00 uur verkrijgbaar.

Japanse rijst met sojasaus
De cheeseburger is redelijk vergelijkbaar met de Nederlandse variant maar dan zijn de broodjes vervangen door gekookte Japanse rijst gecombineerd met sojasaus. Eerder dit jaar wist McDonald’s Japan de wereld al te verrassen met drie andere rijstburgers: de Gohan Bacon Lettuce Burger (een runder patty, spek, sla en cheddarkaas), de Gohan Teriyaki (een varkens patty, een zoete en kruidige teriyakisaus met gembersmaak, met knapperige sla en zoete citroensaus) en de Gohan Chicken Filet O’ (een kip patty met sla en aurora saus).

McDonald's Japan 4 rijstburgers

Prijzen
Ook dit keer zijn de drie burgers verkrijgbaar, maar daar is dus de dubbele cheeseburger aan toegevoegd. De Gohan Teriyaki en dubbele cheeseburger rijstburger zijn los verkrijgbaar voor 390 Yen (€ 3,14) of in menuvorm voor 690 Yen (€ 5,55). De bacon en kip variant kosten 410 Yen (€ 3,30) los of 710 Yen (€ 5,71) in een menu.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *