Oma Bobs Snacks

Keuken van Oma Bobs Snacks staat open voor koks

Oma Bobs SnacksOma Bobs Snacks organiseert op maandag 30 maart 2015 een open dag voor de horeca. De koks van Oma Bobs geven een kijkje in de keuken en vertellen wat er bij het produceren van de snacks komt kijken.

Meer kennis is meer genieten
Naast de productie van snacks en de rondleiding staat het frituren centraal. Dit is minstens zo belangrijk als de kwaliteit van snacks. Oprichter en eigenaar van Oma Bobs Snacks Jurgen Ottenhoff is van mening dat de koks kennis en kunde in huis moeten hebben om hun klanten te verwennen. Door het delen van kennis en de visie van Oma Bobs zal de consument nog meer kunnen genieten van de snacks.

Groei
Het bedrijf dankt haar naar aan de oma van Jurgen Ottenhoff. . Oma Bobs Snacks levert een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit exclusief aan horecagelegenheden: van bitterbal tot truffelcroquette Afgelopen jaar is de vraag naar de snacks van Oma Bobs enorm toegenomen waardoor er werd gezocht naar uitbreiding. Er is een pand gevonden vlakbij het hoofdkantoor in Aalsmeer. De verwachting is dat tegen de zomer het nieuwe pand in gebruik genomen kan worden waardoor de productiecapaciteit gaat verdrievoudigen. Oma Bobs is daarmee de snelst groeiende snackfabrikant van Nederland.

Koks werkzaam in de Horeca kunnen zich aanmelden door een email te sturen naar Richard.Troost@Effectiv.nl. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar.

Deel dit op

Meer vet nieuws

In de loopgraven (patatoorlog deel II)

De motie van D66 om de Hilversumse ondernemer Youness Boughlalah te beletten bij twee Hilversumse scholen zijn gefrituurde waren te verkopen heeft het niet gehaald. Maar voordat de raadscommissie tot deze conclusie kwam waren we wel drie uur en negen insprekers verder.

28 maart: een uur lang gratis friet bij Kwalitaria

Kwalitaria doet een gewaagde uitspraak: wij hebben de lekkerste friet van Nederland. Ja, zeggen wij dan… dat willen we natuurlijk zelf bepalen. Het mooie is dat u de friet ook kunt proberen. Gratis!


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *