the hibernator

the hibernatorDe winterslaap is niet alleen een bepaalde dierlijke verdoving om in barre tijden energie te besparen maar is ook de naam van een monster ontbijt bedacht door Mark Winder, uitbater van the Bear Grills Café in het Engelse Congleton. De winterslaap in het Engels Hibernator genaamd is er eentje om u tegen te zeggen, dit monster ontbijt heeft een voedingswaarde van meer dan 8000 calorieën en weegt net zoveel als de gemiddelde pas geboren baby zo’n 7 pond.

Ingrediënten Hibernator
Wat gaat er in deze winterslaap? Acht stukken spek, acht worsten, vier gebakken eieren, kaasomelet van vier eieren, vier wafels, vier aardappel stukken (zogenaamde Hash browns) vier geroosterde boterhammen en vier gefrituurde boterhammen een kom witte bonen, vier plakken bloedworst een kom ontvelde tomaten, champignons, geraspte aardappelen en een bord friet en daar komt dan nog een two-pint milkshake bij om de boel te spoelen.

the hibernator

Zegt uitbater Mark doodleuk: “Mijn ontbijt heet de winterslaap omdat als iemand alles op krijgt die persoon wel een jaar kan slapen”.

Uitdaging met risico’s
Inmiddels zijn 43 personen zijn aan dit monsterontbijt begonnen overigens na ondertekening van een formulier dat hen wees op alle mogelijke gevaren. Het café houdt ook exact de score bij: het stond eind oktober Bear 43 – man 1. Velen zijn er aan begonnen weinigen zijn erin geslaagd.

Opmerkelijk
Inderdaad slechts één persoon heeft het bord helemaal leeg gegeten en laat dat ook nog eens een vrouw zijn. Bij haar poging was wel veel pers, zouden ze ingeseind zijn? Zie Emma Dalton als eerste vrouw de complete Hibernator verorberen.

Hibernator spelregels
Spelregels van the Hibernator

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Klaar voor uw winterslaap?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *