Kwalitaria Heerlijke Herfst 2022

Kwalitaria viert komst van herfst met dubbele burger

Kwalitaria Heerlijke Herfst 2022Wind, kou en vooral veel regen. Het kan niet anders dan dat de herfst is begonnen. Gelukkig zitten er ook positieve kanten aan de herfst zoals het herfstmenu van Kwalitaria. Ook dit keer staan er in totaal zes nieuwe seizoensproducten voor ons klaar.

De Double Trouble
We trappen af met de Double Trouble. Dit is voor het eerst dat Kwalitaria een dubbele burger heeft met zowel een rundvleesburger als een kipburger. Het is dus een burger voor de stevige trek. Met zijn rundvlees- en kipburger, krokante uienringen, mosterdsaus, romaine sla, augurk en sesamsaus is het geen kleine hap. Is dat niet genoeg? Bestel de Double Trouble van Kwalitaria dan in menuvorm met een portie friet en salade. De Double Trouble is ook verkrijgbaar in een vegetarische variant.

Wind, kou en vooral veel regen. Het kan niet anders dan dat de herfst is begonnen. Gelukkig zitten er ook positieve kanten aan de herfst zoals het herfstmenu van Kwalitaria. Ook dit keer staan er in totaal zes nieuwe seizoensproducten voor ons klaar.

Beef teriyaki kroket
De andere vijf nieuwe menu-items van Kwalitaria bestaan uit een nieuwe seizoenssnack: de Beef teriyaki kroket. Dan is er een combinatie van een friet special of een salade met een mix van Japanse runderreepjes, diverse groenten, gebakken uitjes en sesamsaus. Voor de vegetarische snackers is er een vegetarische friet special met een topping van krokante uienringen. En een milkshake met latte macchiato smaak voor ernaast.

Kwalitaria Heerlijke Herfst 2022

Meer dan een frietje met frikandel
Martijn Boone, marketing & sales directeur bij formulehuis FFC zegt over het nieuwe assortiment: “Elk seizoen verschijnen er zes nieuwe producten op de menukaart. Producten die passen bij het jaargetijde en alleen in dat seizoen verkrijgbaar zijn. Hiermee blijven we onze vaste gasten steeds weer verrassen en verleiden om nog eens te bestellen. Maar we spreken er ook nieuwe doelgroepen mee aan die hierdoor zien dat Kwalitaria meer heeft dan een frietje met frikandel”.

Kijk voor meer informatie en om te bestellen op de website van Kwalitaria.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *