Zomer wrap 2018

Kwalitaria zomer wrap getest

Zomer wrap 2018Kwalitaria heeft onlangs het nieuwe zomermenu geïntroduceerd. Op basis van het plaatje, wat bij Kwalitaria vaak lijkt op de werkelijkheid, wist ik dat ik de zomer wrap een keer zou willen proberen. Dus toen ik de Kwalitaria bezocht hoefde ik geen moment na te denken: een zomer wrap voor mij!

De wrap bevat gekruide kipreepjes, sla, paprika, mais, rode ui en een pittige saus. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten maar na een paar happen dacht ik aan het herfstbroodje dat Kwalitaria in 2016 had. En dat is zeker geen slecht teken.

De kip, saus en groente (mais, paprika en sla) zorgen voor een goede mix. De saus vind ik niet zo pittig als Kwalitaria aangeeft. Het lijkt eerder op een barbecuesaus. De wrap ligt niet te zwaar op de maag dus kan als tussendoortje of als aanvulling op een maaltijd worden gezien. Ideaal voor de zomerse temperaturen. Het is door de vorm wel wat moeilijk te eten, daarom ben ik blij dat ik een mes en vork heb.

Kijk voor meer informatie en om te bestellen op de website van Kwalitaria.

Zomer wrap 2018

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *