Roze fritessaus test

Snacknieuws test roze fritessaus

Roze fritessaus testDe roze fritessaus van Smullers en Oliehoorn is zonder twijfel de leukste introductie van de laatste tijd. De saus is bedacht ter ere van de Amsterdam Pride die van 28 juli t/m 5 augustus zal plaatsvinden. Smullers zal op alle Amsterdamse NS Station friet met roze fritessaus verkopen. Uniek en daarom zijn we blij dat we de saus mogen testen. 

De fles met gouden dop is mooi en uitnodigend. Ik moest nog even uitleggen aan de testgroep dat de fles waarschijnlijk niet verkrijgbaar is en dat het echt om de saus gaat. We hebben gekozen om de saus te testen met frietjes en frikandellen. Diverse testpersonen, zonder enige voorkennis van de smaak, mochten de roze fritessaus proberen. Ik wist al dat de roze saus niet van de standaard variant zou verschillen maar dat bleek voor de testgroep een verrassing.

Roze fritessaus test

Smaakverschil?
En zoals verwacht heeft de roze fritessaus geen smaakverschil met de normale variant. Het is nog steeds de vertrouwde kwaliteit van Oliehoorn. Toch is het een verrassing. De testers vinden de kleur mooi en leuk. Het is een mooi gebaar. Het lijkt qua kleur op bosvruchten vla maar zowel Oliehoorn als Smullers hebben aangegeven dat de saus die straks verkrijgbaar is nog meer roze zal zijn.

Roze fritessaus test

Oranje, groen, rood-wit-blauw
We zijn dus erg over de saus te spreken. Het zal voor veel snackers een verrassing zijn. Kunnen we binnenkort bij ieder evenement een andere kleur verwachten? Oranje fritessaus bij Koningsdag, groene fritessaus op st. Patricksday en rood-wit-blauw als Nederland een keer mee mag doen met een EK? Dat zou erg leuk zijn!

Roze frietsaus

Win een frietje met roze saus
Bent u ook benieuwd naar de roze fritessaus? Van Smullers mogen we 5 x 2 frietjes met roze fritessaus weggeven. Ga dus lekker met een vriend(in) het frietje proberen op een van de Amsterdamse vestigingen. Het enige dat wij nodig hebben is uw naam en mailadres. Met de winnaars zullen we vervolgens contact opnemen zodat we de prijs (een tegoedbon in te leveren bij Smullers) kunnen toesturen. Komt u niet in de buurt van Amsterdam dan kunt u nog steeds meedoen, u zult dan alleen geen roze maar normale fritessaus geserveerd krijgen.

De actie is inmiddels gesloten.

Winnaars zullen uiterlijk maandag 30 juli bericht krijgen.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *