Leg een krokodil op de grill (inclusief gebruiksaanwijzing)

Leg een krokodil op de grillU heeft vaak trek in een snack. Maar soms heeft de snack trek in u. Een alligator is daarvan een voorbeeld. Het beest heeft u graag tussen zijn kaken, maar voor uzelf is het beter als de rollen zijn omgedraaid. Stel nu eens dat u daadwerkelijk een alligator in uw handen treft. Hoe maakt u daar een heerlijke snack van? Dit is de aanpak en het recept dat u beter bij de hand kunt hebben voor het geval dat…


Advertentie


Aan de slag
Het zijn de beroemde BBQ Pit Boys die uw helden zijn. In een prachtige video leggen zij uit hoe u een alligator bereidt. Let vooral op de eerste shots waarin een van de boys de alligator stoer over zijn schouders hangt. Dat durven wij helemaal niet. Kijk naar de boys, de alligator, de BBQ en het genieten.

Uw exotische wens
Heeft u zelf ook een snackwens die u weleens vervuld wilt zien? Is dat er eentje waarvoor u bij elke cafetaria terecht kunt? Of is het een exotische wens? Laat het me weten en ik kijk wat ik voor u kan doen.

Dick Vetter

Dick is altijd op zoek naar nieuwe snackmogelijkheden in binnen en buitenland. Hij is een echte praktijkman die al vroeg de schoolbanken verruilde voor de praktijk van de warme snackwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *