Man valt ruim 25 kilo af na McDonald’s dieet

McDonalds BigMacEen 57-jarige Amerikaan heeft honderd dagen lang drie keer per dag bij McDonald’s gegeten. Het resultaat is bijzonder te noemen want de man viel 26 kilo af.

In februari woog Kevin Maginnis nog 108 kilo. Tijd om het eens helemaal anders te doen. Hij besloot om drie keer per dag bij McDonald’s te eten maar dan alleen de helft op te eten wat hij geserveerd kreeg. Tussendoortjes waren niet langer meer aan de orde. Hij at alles wat op de menukaart stond zoals Quarter Pounders, Big Macs en nog veel meer. Alles werd besteld als een medium maaltijdmenu dus met frietjes. Er werd in die honderd dagen geen frisdrank gedronken, alleen maar water.

Zijn bijzondere dieet had effect want in 100 dagen verloor de man 26 kilo. Hij deed zijn opmerkelijke verhaal bij de NBC’s Today Show en gaf daar aan dat zijn lichaam gezondere waardes heeft dan voorheen. Zijn cholesterol is beter en hij hoeft zich ook geen zorgen meer te maken over pridiabetes (een voorstadium van diabetes).

De keuze voor een McDonald’s dieet werd gemaakt door de bijnaam van Kevin Maginnis. Door zijn vrienden werd hij Big Mag genoemd (de eerste letters van zijn achternaam). Hij geeft nog als tip mee dat je door halve porties te eten afvalt en bij het eten van drie kwart op gewicht blijft. Dus wie gaat er mee doen met een McDonald’s dieet?

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *