McDonald’s bezorgt nu ook in Hilversum

McDonald's thuisbezorgdMcDonald’s bezorgt in meer dan dertig steden. Diverse grote steden zoals Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam doen aan bezorgen. Maar ook inwoners van Rijswijk, Zwolle en Nieuwegein kunnen vanaf de bank McDonald’s bestellen. Onlangs is Hilversum aan deze lijst toegevoegd.


Advertentie


Uber Eats en Thuisbezorgd
En dat is goed nieuws want in Hilversum ligt het hoofdkantoor van Snacknieuws. Aangezien we in de huidige pandemie alleen de noodzakelijke boodschappen mogen doen is het fijn dat snacks online te bestellen zijn. De meeste McDonald’s vestigingen die bezorgen die werken samen met Uber Eats. Bij McDonald’s Hilversum is zowel via Uber Eats (tussen 11:00 tot 23:00) als via Thuisbezorgd te bestellen. De minimum bestelwaarde is € 10 waarna de bestelling in ongeveer een half uur bij u voor de deur staat.

Uber Eats eten volgen

Uber Eats eten volgen kaart

Getest
Uiteraard hebben we dit weekeind gelijk gebruik gemaakt van deze dienst. Via Uber Eats doen we onze bestelling en kunnen we kiezen uit een ruim assortiment. De extra kosten bedragen €3,49, wat voor ons zo’n 10% is van de bestelling. De bestelling wordt gedaan om ongeveer 17.20. Via Uber Eats kunnen we precies zien wat de status is van de bestelling. Een bezorger genaamd Viet komt de bezorging afleveren en we zien hem op de kaart de bestelling ophalen om het daarna per fiets te bezorgen. Even voor 18.00 uur horen we de deurbel en staat onze bestelling voor de deur. De bestelling is warm gehouden in speciale tassen. De producten zijn bijna net zo warm als in het restaurant zelf. Dus voor een grotere bestelling, waarbij de bezorgkosten het waard zijn, gaan we vaker gebruik maken van deze dienst.

McDonald's thuisbezorgd

Kijk voor meer informatie over het thuisbezorgen van McDonald’s op de website van McDelivery.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *