McDonaldsmenu_car

McDonald’s bij GelreDome is prototype voor zittende horeca

McDonald’s heeft in Arnhem locatie GelreDome het restaurant omgebouwd tot een proeflocatie. In dit prototype restaurant toont McDonald’s hoe zittende horeca in de anderhalve meter economie eruit zou kunnen zien. Bijzonder is dat McDonald’s dit prototype niet alleen inzet voor haar franchisenemers maar ook voor horecavakgenoten.

Take Out Plus en Dine In
Samen kan er van het prototype worden geleerd en kunnen er verbeteringen worden doorgevoerd. McDonald’s heeft, met de huidige kennis, twee varianten bedacht: Take Out Plus en Dine In. Bij Take Out Plus bestellen gasten in het restaurant en kunnen ze de bestelling in een speciaal ingerichte ruimte met maximaal groepjes van drie personen aan statafels nuttigen. Bij Dine In wordt de bestelling in het restaurant, met behulp van een serveerwagen om een veilige afstand te houden, aan tafel geserveerd.

Demonstratie
Aangezien op elke andere locatie alleen afhalen en de drive-thru open zijn is er op deze locatie ruimte om de aanpassingen door te voeren. De herinrichting van restaurant Arnhem GelreDome betreft een demonstratie, naast de McDrive die gewoon open is.

Bekijk het prototype in onderstaande video:

Deel dit snacknieuws op:

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *