corona maatrwegelen McDonald's Apeldoorn

Het afhalen van een McDonald’s bestelling is een hele onderneming geworden

Afhalen McDonald's ApeldoornNa ons vorige uitstapje door de drive-thru van McDonald’s in Apeldoorn-Zuid kwam ons ter ore dat inmiddels ook de vestiging in het centrum van de grootste stad van de Veluwe toegankelijk is. Uiteraard alleen voor afhalers.

Handen ontsmetten
Zolang alle drie de bestelkasten bezet zijn, dien je buiten op anderhalve meter afstand van elkaar te wachten. Bij binnenkomst verzoekt een vriendelijke en gehandschoende medewerker je om je handen onder een aan de muur hangende desinfecterende handgel dispenser te houden. Het zou vanzelf weer moeten oplossen nadat je je handen in elkaar hebt gewreven maar je krijgt voor de zekerheid een stuk papieren handdoek aangereikt.

Afhalen McDonald's Apeldoorn

Aangepast menu
Dan doe je je bestelling zoals gebruikelijk bij de vrijgekomen kast. Ook hier blijkt sprake van een aangepast menu. Zo kregen we het verzoek om voor iemand iets vegetarisch mee te nemen. Maar alle vegetarische gerechten zijn niet verkrijgbaar. Ook bijvoorbeeld de kleine appelgerechtjes niet. Navraag leert ons dat er op dit moment te weinig vraag naar deze gerechten is en dat deze pas na de huidige situatie weer verkrijgbaar zullen zijn in dit filiaal.

Afhalen McDonald's Apeldoorn

Snel weer weg
Na de bestelling loop je met je bon een met rood-wit lint gemarkeerd pad en dien je aan te sluiten door te gaan staan op het eerste vrije grijs getapte vloervierkant vanaf de afhaalbalie. Het was niet druk toen wij er waren en onze bestellingen waren eenvoudig en dus snel klaar. Door degene achter de balie werd na contactloze overdracht van de bestellingen vriendelijk gewezen waar het pand direct weer verlaten diende te worden.

Afhalen McDonald's Apeldoorn
De McDonald’s ziet er bijna uit als een plaats delict.

Nu weer rendabel
De medewerker aan de ingang vertelde ons nog dat de eerste dagen direct na het ingaan van de maatregelen er te weinig klanten naar dit filiaal kwamen om deze afhaalvariant rendabel te maken, maar dat sinds anderhalve week dit met aangepaste openingstijden (check de site) gelukkig zakelijk gezien weer enigszins interessant is.

Afhalen McDonald's Apeldoorn

Daarom hebben we buiten op een bankje van onze bestelling genoten.

Afhalen McDonald's Apeldoorn
Na onze bestelling werd het plots drukker.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *