McDonald's Getaway Island 2023

McDonald’s start decembermaand met gratis kerstsokken en burgers voor weinig

Getaway Island 2023McDonald’s start vandaag, 1 december, met een maand vol feest, cadeaus en prachtige kortingen. Want in een maand die vol zit van gezelligheid, warmte en feestelijkheid heb je soms een momentje nodig voor jezelf. De feestdagen kunnen soms overweldigend zijn met ingewikkelde maaltijden, stressvolle kerstboodschappen en verplichte familiebijeenkomsten. Maar vrees niet! McDonald’s staat opnieuw klaar om een verfrissend tegengeluid te bieden te midden van de hectische feestdagen.

Getaway Island 2.0 – Een Digitale Winterwereld
Dit jaar ontpopt de McDonald’s App opnieuw tot Getaway Island, maar nu gehuld in een winterse gloed. Van 1 december tot en met 8 januari nodigt Getaway Island je uit voor dagelijkse digitale avonturen, gevuld met verrassingen.

De aanbieding van vandaag is ronduit verleidelijk. Op 1 december kun je meteen in de feeststemming komen met de fantastische deal van twee Cheeseburgers/Hamburgers voor slechts €2,50! Als klap op de vuurpijl ontvang je op deze dag ook de felbegeerde McDonald’s Kerstsokken in de restaurants. Maar dat is nog niet alles. Vanaf dan kun je dagelijks een bezoek brengen aan Getaway Island voor nog meer onweerstaanbare deals.

Getaway Island 2023

Ja, je leest het goed – de Big Mac voor een zeer aantrekkelijke prijs! Doe mee met de wekelijkse games of geniet van exclusieve weggeefacties. Ontdek unieke McDonald’s merchandise en maak je klaar voor fantastische prijzen, variërend van TV’s en gameconsoles tot onvergetelijke reizen. Of gun jezelf simpelweg een moment van ontspanning met de Homestyle Crispy Chicken Old Amsterdam, verkrijgbaar tot 8 januari. Haast je naar de dichtstbijzijnde vestiging of download de App voor de ultieme feestervaring.

Ludieke feestdagencampagne – Glitter en Glamour met een Knipoog
McDonald’s presenteert een opvallende feestdagencommercial, een verademing in vergelijking met de standaard kerstcampagnes. Hiermee wordt een stukje nuchterheid geboden in deze periode vol glitter en glamour. McDonald’s nodigt iedereen uit om deze december anders te beleven. Kom langs, geniet van een ontspannen sfeer, vier op jouw manier, en maak december een beetje luchtiger bij McDonald’s!

McDonald's sokken 2023

Ontdek de Magie van December bij McDonald’s
Benieuwd naar de andere aanbiedingen van McDonald’s? Alle fantastische aanbiedingen van deze decembermaand zijn al gelekt en staan op Snack-nieuws.nl. Dus waar wacht je nog op? Laat de stress van de feestdagen achter je en omarm de magie van december bij McDonald’s. Get ready for a McWonderful time!

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *