McDonald's

McWrap pulled pork bij McDonald’s

McWrap pulled porkMcDonald’s heeft een grote McWrap met pulled pork aan het assortiment toegevoegd. Bij pulled pork wordt het varkensvlees op een lage temperatuur gebraden en voorzien van allerlei kruiden. Door deze bereiding is het vlees erg mals en kan na het bereidingsproces makkelijk uit elkaar gehaald worden (vandaar de naam pulled pork). 

De bereidingswijze kennen we vooral van de Amerikaanse barbecue waar het in 1900 is ontstaan. McDonald’s licht op hun website meer toe hoe over de geschiedenis van pulled pork en hoe de McWrap tot stand is gekomen. Naast de pulled pork is de McWrap gevuld met, Coleslaw, Bataviasla, tomaat en Amerikaanse BBQ saus. De snack is goed voor 418 calorieën en zal ongeveer € 4,25 kosten.

McWrap pulled pork

Bekijk de reclame van de McWrap pulled pork BBQ:

Voor jou geselecteerd:

6 thoughts on “McWrap pulled pork bij McDonald’s

  1. Ik heb hem gehad.Vlees was lekker. Maar de rest van de wrap niet. Bbq saus was mwa en de wrap zelf was koud en niet verwarmd

  2. Na het zien van het reclamebord enthousiast de McDrive ingereden. Vond het maar een flauwe hap deeg met sla en een klein beetje vleesdrap. Absoluut niet de rijkelijk gevulde vleesrol zoals op de foto. Volgende keer gewoon weer een Durum Doner bestellen bij de Turk.

  3. Ook nieuwsgierig geworden en bekend met pulled pork via bbq.
    Ik vind de pp van Mac donald een slappe variant van de echte pp. wrap koud,vlees viel er in bollen uit en het leek meer op een ragout achtig iets echt niet lekker en het zag eruit als braaksel.en idd zeker niet de wrap die je op de foto ziet.ik ben wel een Mac fan maar hier slaan ze echt totaal de plank mee mis……

  4. Gisteren enthousiast een pulled pork wrap besteld bij Macs in Weert. Een taaie wrap, een kleffe, bijna koude massa vlees.Het enige wat een beetje smaakt was de saus. Zal het zeker niet nog een keer eten. En voor deze wrap is het veel te duur, het is het geld niet waard.

  5. Vandaag vol verwachting een pulled pork wrap genomen. Wat een teleurstelling. Consistentie van geprakte tonijn. Smaak? Welke smaak? Ik kan deze niemand aanraden, of je moet je kunstgebit thuis zijn vergeten.

  6. Wat een aanfluiting zeg! Ziet er niet eens uit als op de afbeelding en lijkt meer op drap/slap smaakloos gehakt. Tweede x gebruikt eten en door de mixer gehaald en weer geserveerd. Totaal smaakloos. Heb het dan ook niet opgegeten. Zonde van mijn geld zeg!!! Hoe durven ze klanten zo voor de gek te houden???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *