M&Ms chocolade repen

M&M’s nu ook in chocoladereep verkrijgbaar

M&Ms chocolade repenMars Incorporated, de fabrikant van M&M’s, heeft van de bekende snoepjes nu ook chocolade repen gemaakt. Ze pakken meteen uit en hebben de repen in vijf verschillende smaken gemaakt.

Vijf smaken
De smaken zijn bekende en minder bekende M&M’s smaken zoals crispy, amandel, hazelnoot, pinda en een standaard variant. In de repen zitten (stukjes) van noten en M&M’s. Ik moet zeggen dat ik erg enthousiast werd toen ik de repen voor het eerst bij Albert Heijn in de schappen zag liggen. Aangezien ik zelf een groot fan ben van de gele pinda M&M’s was dat ook de reep die ik mee heb genomen.

M&Ms chocolade repen

Structuur
De repen kosten € 2,79 en komen in porties van 100 gram. De reep is voorzien van diverse breekbare blokjes, maar ook het M&M poppetjes staat er op afgebeeld. Daar is de reep opeens heel lastig door midden te breken. Het maakt ook niet zoveel uit want net als met de M&M snoepjes blijf ik ook van de reep eten. De smaak is ook redelijk vergelijkbaar. Door de mix van M&M’s, pinda’s en chocolade zit er veel structuur in de reep.

M&Ms chocolade repen

Conclusie
Ondanks dat de chocolade reep niet echt onderscheidend is zit het met de smaak wel goed. Wat mij betreft is dit dus zeker voor herhaling vatbaar.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *