Pulsin repen overzicht

Natuurlijke proteïnerepen van Pulsin

Pulsin repen overzichtDe proteïnerepen van Pulsin zijn 100% natuurlijk: ze zijn gemaakt zonder geraffineerde suikers en vrij van soja, zuivel en gluten. Dit staat niet alleen op de verpakking maar dat stralen de repen ook uit. Tijd voor Snacknieuws om deze repen verder onder de loep te nemen.

Want eenmaal uit de (mooie) verpakking gehaald zien we een reep die bomvol zit, bomvol ingrediënten. De repen lijken samengeperst tot een super energiereep. Waarschijnlijk zijn de repen daardoor makkelijk in stukken te breken. Aan de buitenkant maar ook aan de binnenkant zijn duidelijk de stukjes van nootjes en chocola te zien.

Er zijn drie verschillende smaken:

  • Maple & Peanut (de bekende stroop uit Canada en nootjes)
  • Mint Choc chip (mint en chocolade smaak)
  • Vanille Choc chip (vanille en chocolade smaak)

Waar ik over het algemeen zoetere repen gewend ben is duidelijk dat het hier een product betreft zonder al die toevoegingen. Bij nader inspectie van de verpakking blijken de repen zelfs veganistisch te zijn, ja, niet alle repen zijn vegetarisch of veganistisch. De repen hebben geen uitgesproken smaak. Doordat een Pulsin reep bevat (tot wel 13 gram) proteïne bevat blijkt het een flinke maaltijd te zijn. Daarom kom ik tot de conclusie dat de repen goed van pas komen voor of na een flinke inspanning.

Pulsin Maple peanut Pulsin reep vanille choc chip

De Pulsin repen zullen verkrijgbaar bij Albert Heijn, De Tuinen en binnenkort ook bij Etos. De verkoopprijs zal op € 1,99 komen.

Pulsin repen overzicht

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *