Nieuwe Dominator pizza van Domino’s weegt 1,4 kilo

Domino's DominatorDomino’s heeft een pizza met een gewicht van ongeveer 1,4 kilo en een korst van 4 centimeter geïntroduceerd. Deze nieuwe Detroit-style pan pizza heeft de naam Dominator gekregen.

The Ultimate en The Classic
De Dominator is in twee smaken verkrijgbaar: The Ultimate (tomatensaus, Emmentaler, mozzarella, saucijs, pepperoni, ham, jalapeño pepers en paprikamix) en The Classic (tomatensaus, emmentaler, mozzarella, saucijs, pepperoni en rode ui). Daarnaast is het ook mogelijk om de pizza te beleggen met verse ingrediënten naar keuze. Domino’s gaat er vanuit dat de pizza gedeeld gaat worden met drie of vier personen.

Domino's Dominator

Iconische pizza
Volgens Tyla Robinson, innovatie chef bij Domino’s was de pizzaketen opzoek naar een iconische pizza. Een bijzondere pizza die alleen verkrijgbaar is bij Domino’s. Tyla geeft aan dat tijdens een inspiratietour in de Verenigde Staten de Detroit-style pan pizza werd herontdekt. De pizza’s zijn herkenbaar vanwege hun dikke maar toch luchtige bodem. “Terug in Nederland zijn we met ons team aan de slag gegaan om een geheel eigen recept te maken, geïnspireerd op de typische Detroit-style pizza. Het was de uitdaging om met vers deeg een dikke maar luchtige bodem te maken maar dat is ons gelukt!”

De Dominator kost tijdelijk € 14,95 (afhaalprijs) en is verkrijgbaar bij alle Domino’s vestigingen.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *