McDonald's

Uniek Valentijnsdiner bij McDonald’s Amersfoort

Valentijnsdiner McDonald'sVrijdag 14 februari is het Valentijnsdag. En wat is er romantischer dan om samen met uw geliefde te gaan snacken? De McDonald’s vestiging aan de Wiekenweg in Amersfoort gaat speciaal voor alle verliefde snackers open. Een aantal stellen kunnen in het restaurant van een luxe McDonald’s maaltijd genieten.

Met kaarslicht, borden, bestek, sfeermuziek, een menukaart, tafellinnen en bediening zal het de gasten aan niets ontbreken. Ik spreek uit ervaring want ben al eens bij McDonald’s Bussum naar een Valentijnsdiner geweest. Misschien is McDonald’s normaal niet de meest romantische plek om te dineren maar de bovenste verdieping van het restaurant in Amersfoort wordt omgetoverd tot een luxe restaurant. De tafels worden volledig in Valentijnssfeer en met kaarslicht aangekleed. De stelletjes worden aan tafel bediend door enkele gastvrouwen. De bestelde burgers en frietjes worden netjes op bord geserveerd en de frisdrank wordt gedronken vanuit een wijnglas. Ja, dit keer kunt u een Big Mac eten met bestek! Het restaurant heeft een harpist geregeld welke gedurende het hele diner de ruimte zal voorzien van romantische muziek.

Valentijnsdiner bij McDonald's

De kosten voor dit unieke diner bedragen €7,50, exclusief de kosten van de maaltijd. Tussen 19:00 en 19:30 bent u  van harte welkom. Het diner duurt een uur tot anderhalf uur. Om te reserveren of voor eventuele vragen kunt u een e-mail sturen naar h.moree.mcsomel@nl.mcd.com. Wees er snel bij want er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Valentijnsdiner Tafel

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *