FEBO Oneindige snackmuur

Nieuwe FEBO vestiging heeft “oneindige” snackmuur

FEBO Oneindige snackmuurWe kennen FEBO natuurlijk van hun snackmuur. Maar in hun nieuwe vestiging gelegen aan de Rozengracht in Amsterdam staat de snackmuur meer dan ooit centraal.

De vestiging kenmerkt zich vooral door de opvallende muren die er uitzien als een automatiek. Het lijkt alsof de muren luikjes hebben. De nieuwe eigenaars zijn bekenden van het merk FEBO. Het is namelijk het reclamebureau van FEBO: Natwerk.

FEBO Oneindige snackmuur

Natwerk werkt al een tijd samen met FEBO en samen werden diverse bijzondere snacks gelanceerd zoals de bitterbal met cafeïne, de vega grillburger, de rookworstkroket maar ook een snackmuur langs de snelweg en de kledinglijn van Febo. Voor het reclamebureau was het nog niet genoeg. Ze wilden een eigen vestiging van Febo opstarten. En dat is samen met de Chin Chin Club, een nachtclub die in de buurt van het filiaal zit, gelukt. Uiteraard is FEBO trots op de kroon van hun samenwerking. Want als een reclamebureau franchisenemer wordt dan doe je het goed.

Naast de zogenaamde infinity-muur heeft de FEBO nog meer bijzondere facetten. Zo prijkt er boven de winkel een grote FEBO vlag en ligt er voor de winkel een steen met de naam van de FEBO Directeur Dennis de Borst. In de toekomst zullen hier nog meer namen aan toegevoegd worden van mensen die iets bijzonders hebben gedaan of bereikt voor FEBO. Bijvoorbeeld bij het halen van een bepaalde prestatie.

FEBO Tegel Dennis de Borst

Foto’s Natwerk

 

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Nieuwe FEBO vestiging heeft “oneindige” snackmuur

  1. Johan van de borst was getrouwd met tante Lia de zuster van mijn schoonvader, dus de tante van mijn man Rob Lotgering. Echt naaste familie. Groetjes van Ans en Rob Lotgering-Haks uit Harskamp (komen uit Amsterdam)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *