VEBO

FEBO lanceert vega grillburger

Vega grillburgerVanaf aanstaande maandag is de vega grillburger verkrijgbaar bij FEBO. De grillburger is naast de kroket de populairste snack van FEBO. Die lekkernij willen we niemand ontnemen zegt Dennis de Borst, directeur van FEBO. Volgens de Borst is de vegetarische variant bijna niet van de traditionele grillburger te onderscheiden.

VEBO
Om de lancering van de vegaburger te vieren zal FEBO van 5 tot en met 11 maart deelnemen aan de Vegetarische Restaurantweek. In de vestiging Ferdinand Bolstraat in Amsterdam, waar FEBO zijn naam aan ontleent, zal de vestiging tijdelijk VEBO heten. Daarnaast zal de vestiging groen kleuren en de straatnaamborden zijn aangepakt. Op de dag van de lancering, 5 maart, kunnen liefhebbers de vega grillburger gratis komen proeven.

VEBO restaurant

Veganistische variant
De vega grillburger is gemaakt van tarwevezel, soja en kruiden. De vegaburger zal geserveerd worden op een sesambroodje met knapperige ijsbergsla en de grillburgersaus. De snack zal vanaf 5 maart permanent verkrijgbaar zijn in alle FEBO-vestigingen. De vega grillburger zal aangeboden worden groen gemarkeerde automatiek. Daarnaast is FEBO bezig met een 100% plantaardige variant voor de saus en het broodje, zodat ook veganisten van de grillburger kunnen genieten.

Vega grillburger

Deel dit snacknieuws op:

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *