Op zoek naar de lekkerste hotdog van Nederland

hotdogsDe inschrijving voor de lekkerste wedstrijden is gestart. Bij deze wedstrijden, gehouden tijdens de Horecava (maandag 8 t/m donderdag 11 januari) worden in verschillende categorieën de lekkerste snacks uitgekozen. Naast het lekkerste broodje (horeca, catering, on the move), wafel, hamburger (finest en fastfood), lekker anders en maaltijdsalade (!) is er nu ook een categorie voor hotdogs. 

Deelnemers
Deelnemers zijn allen werkzaam in de horeca. Soms in een broodjeszaak of restaurant, de andere keer in een snackbar. Voor ieder segment is een aparte categorie, bijvoorbeeld fastest voor snackbars en finest voor een restaurant. Wat alle deelnemers met elkaar gemeen hebben is de liefde voor het vak. Proberen, experimenten en daarna een kunststukje serveren.

Jury
Een deskundige jury bekijkt de snacks op verschillende aspecten en geeft daar een waardering voor. Degene met de hoogste waardering wint uiteindelijk de titel en beker. Vorig jaar zat Snacknieuws in de jury voor de lekkerste hamburger (fastest).

Inschrijven voor een van de wedstrijden kan gedaan worden via www.wedstrijden.nl.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *