Oppo Brothers lanceert vier nieuwe ijssmaken met minder calorieën

Oppo Brothers Caramelised Biscuit SwirlsOppo Brothers is een ijsproducent die ijs maakt met tot 60% minder calorieën en suiker dan gewoon premiumijs. Voor deze zomer heeft de fabrikant vier gloednieuwe producten bedacht waarbij de nadruk niet alleen ligt op heerlijke smaken maar ook het relatief lage aantal calorieën.


Advertentie


Caramelised Biscuit Swirl IJsbeker (475ml)
De Caramelised Biscuit Swirl van Oppo Brothers is een karamelijs in Biscoff-stijl, gegolfd met een zoete gekarameliseerde speculooswervel en gevuld met royale hoeveelheden stukjes speculoos. Deze beker bevat slechts 95 calorieën per 100 ml.

Chocolate Hazelnut IJsbolletjes (12 x 14ml)
De Oppo Brothers Chocolat Hazelnut IJsbolletjes is een nieuwe traktaties gemaakt met romig vanille-ijs omhuld met dikke Belgische melkchocolade bezaaid met geroosterde hazelnootstukjes. Een bolletje is goed voor 25 calorieën.

Oppo Brothers Lineup 2023

Vanilla Almond Caramel Swirl IJssticks (3 x 80ml)
De Vanille Amandel Karamel ijssticks zijn gemaakt met romig vanille-ijs met een luxueuze karamelwervel, afgewerkt met een dikke laag Belgische melkchocolade bezaaid met geroosterde amandelstukjes. Elke ijsstick telt 130 calorieën.

Salted Caramel Biscuit Crunch IJssticks (3 x 80ml)
De vierde introductie is de Salted Caramel Biscuit Crunch ijsstick. Gemaakt met gezouten karamelijs, afgewerkt met een rijke laag Belgische melkchocolade bezaaid met stukjes speculoos in Biscoff-stijl. Toch blijkt deze ijsstick maar 125 calorieën te bevatten.

Het ijs van Oppo Brothers is vanaf nu verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo en Picnic.

Oppo Brothers Caramelised Biscuit Swirls

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *