Oranje M&M's

Oranje M&M’s met speciale M-ball

Oranje M&M'sDe beste marketingtruc voor een voetbaltoernooi? Pak een goedlopende snack en maak deze oranje van kleur. Het zal u daarom niet verbazen dat de M&M’s in het oranje verkrijgbaar zijn. Ook is er een speciale WK verpakking met een zak van 400 gram chocolade M&M’s (in alle kleuren) en 400 gram pinda M&M’s (ook in alle kleuren). Bij deze verpakking krijgt u een oranje M&M bal, de zogenaamde M-ball.

De M-ball heeft de vorm van een pinda M&M. De bal lijkt dus op een ei. Op de redactie hebben we geprobeerd te voetballen met de bal. Nou zijn we niet zulke begaafde voetballers maar met deze bal is het bijna onmogelijk om hoog te houden. Gelukkig is de bal gemaakt van zacht materiaal dus kunnen we blijven oefenen zonder iets kapot te maken.

M&M's verpakking met M-Ball

Voor jou geselecteerd:

3 thoughts on “Oranje M&M’s met speciale M-ball

 1. Die bal is echt leuk. Je ziet ze zo’n beetje bij iedere supermarkt. Zelfs Johnny de Mol had er eentje in zijn voetbal programma . Slim gedaan van M & M

 2. Die oranje bal is idd echt leuk. Mijn zoontje had er ook 1. Deze is helaas door een ander kindje boven op een woning geschopt waar we niet meer bij kunnen.
  Hij is nu doodongelukkig dat zijn splinternieuwe bal kwijt is.
  Ik ben opzoek naar een nieuwe voor hem, maar kan het nergens krijgen.
  Weet iemand waar ik er nog 1 kan scoren?
  Zou mijn zoontje daar heel erg blij mee kunnen maken.

  Gr. Mina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *