Pizza Hut Goodbye pies

Pizza Hut helpt met uitmaken van een relatie voor Valentijnsdag

Pizza Hut Goodbye piesValentijnsdag staat voor de deur, maar niet voor iedereen is het een feest van liefde. Wist je dat ongeveer 1 op de 14 volwassenen vlak voor deze dag met een gebroken hart achterblijft? Het is zelfs zo dat de dinsdag voor Valentijnsdag bekend staat als “Rode Dinsdag“, de dag waarop de meeste relaties eindigen.

Gelukkig is er dit jaar een oplossing van Pizza Hut: Goodbye Pies, zoiets als vaarwel Pizza’s. Op 6 februari kondigde Pizza Hut aan dat ze gratis Hot Honey pizza’s zullen bezorgen om het uitmaken iets gemakkelijker te maken. Weg met die ongemakkelijke gesprekken, stuur gewoon een pizza! En voor degenen die confrontaties liever vermijden, biedt Pizza Hut zelfs aan om een break-up tekst te schrijven, compleet met een cadeaubon voor een gratis pizza.

Pizza Hut Goodbye pies

Dus als je behoort tot de 45% van de mensen die geloven dat het beter is om het uit te maken vóór de feestdag zelf, grijp dan nu je kans! Bezoek GoodbyePies.com en maak gebruik van deze unieke aanbieding, beschikbaar in geselecteerde steden in de VS.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *