Burger King vraagt om nieuwe ideeën voor een Whopper

1miljoen Dollar WhopperBen jij een echte Whopper-liefhebber? Dan heeft Burger King iets heel speciaals voor jou! De fastfoodketen heeft de Million Dollar Whopper Contest gelanceerd, waarbij ze op zoek zijn naar jouw ultieme Whopper-creatie. En het beste deel? Je kunt $1 miljoen winnen!

Wat houdt de wedstrijd in? Nou, het is eigenlijk best eenvoudig. Burger King vraagt fans om de ingrediënten in te dienen die zij graag op hun ideale Whopper willen zien. Of je nu van hartige sensaties of zoetzure smaken houdt, alles is mogelijk! En met meer dan 200.000 mogelijke combinaties, is er geen limiet aan je creativiteit. De actie is gericht op de Amerikaanse markt.

Zo werkt de actie
Dus hoe kunnen Amerikanen meedoen? Door naar de Burger King Million Dollar Whopper-pagina te gaan of gebruik te maken van de BK App. Deelnemers moeten lid zijn van het Royal Perks-programma om deel te nemen. Door de instructies te volgen kan er een Whopper-concept bedacht worden met tussen de drie en acht toppings.

1miljoen Dollar Whopper

Later dit jaar worden drie Whopper-sandwichcreaties geselecteerd door een panel van juryleden. De drie finalisten worden vervolgens uitgenodigd op het hoofdkantoor van Burger King in Miami, Florida. Daar krijgen ze de kans om hun concepten te verfijnen voordat ze landelijk op het menu verschijnen voor een beperkte tijd.

1 miljoen dollar 
Maar wat gebeurt er met jou als fan? Nou, jij krijgt de kans om de drie finalisten te proeven en te stemmen op jouw favoriete Million Dollar Whopper. En als jouw favoriet de meeste stemmen krijgt, win jij $1 miljoen! Zelfs als je niet wint, is er een leuke verrassing voor jou. Je eerste inzending levert je namelijk een gratis Whopper op bij een aankoop van $1, beschikbaar in deelnemende restaurants in de VS en te verzilveren via de BK App.

De Million Dollar Whopper Contest loopt tot 17 maart, dus zorg ervoor dat je snel je ideeën indient. En wie weet, misschien ben jij wel de gelukkige winnaar van $1 miljoen!

1miljoen Dollar Whopper voorbeeld
Een van de creaties die voorbij kwam op X, @ScottGrubbs81

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *