Pokémon Happy Meal

Pokémon kaarten in McDonald’s Happy Meal worden massaal opgekocht

25 year pokemon McDonalds

Om het vijfentwintigjarige jubileum van Pokémon te vieren zijn er speciale kaartsets verkrijgbaar bij McDonald’s. De 25th Anniversary Special Edition McDonald’s booster pack of Pokémon Trading Card Game cards zitten in ieder geval in Amerika bij een Happy Meal menu.

Vijfitg kaarten
In de speciale set zitten 24 eerste editie Pokémon figuren van over de hele wereld. Daarnaast is Pikachu aan de set toegevoegd. De kaarten zijn in standaard en foil uitvoering. Totaal gaat het om 50 verschillende kaarten die in sets van vier worden weggegeven bij een Happy Meal. Iedere verpakking heeft vier willekeurige kaarten waardoor er een hoop Happy Meals moeten worden gekocht om een complete set te bemachtigen.

25 year pokemon McDonalds

Opkopers
Aangezien Pokémon niet alleen populair is bij kinderen maar ook bij volwassen zijn de kaarten extreem populair. Zogenaamde scalpers (opkopers) zijn de sets aan het opkopen om ze daarna voor belachelijke bedragen door te verkopen. Op eBay worden complete sets aangeboden tot $1500. Dit zorgt voor grote frustraties bij de fans. Er zijn bij McDonald’s geen algemene afspraken over het (los) verkopen van Happy Meal speeltjes waardoor de scalpers hun slag kunnen slaan. Bij sommige vestigingen worden de kaarten per hele dozen verkocht.

 

 

 

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *