Pulled Chicken Special

Pulled chicken special en Kaas jalapeño frikandel van Kwalitaria getest

Pulled Chicken SpecialToen ik het nieuwe zomermenu van Kwalitaria voorbij zag komen wist ik gelijk wat mijn volgende bestelling zou zijn een Kaas jalapeño frikandel met een Pulled chicken special. Naast dat de plaatjes er goed uit zien, zijn het ook ingrediënten die goed zouden kunnen combineren.

Pulled chicken special
De Pulled chicken special ziet er uit als een variant op de kapsalon. Maar dan iets luchtiger, meer zomers. De kip van het gerecht is mals en goed gemaakt. De tomaat relish smaakt beetje pittig. Met de frisse tsatsiki, uitjes en kanpperige friet is het een heerlijke combinatie van verschillende structuren en smaken. Een feest voor een snacker! Een minpunt is dat er veel te weinig tsatsiki zit op mijn bord. Ik wil een enorme klodder. Het is met de komkommer er nog bij een compleet gerecht, met genoeg om als maaltijd te vullen. Maar ik moet door want er staat ook nog een Kaas jalapeño frikandel op mij te wachten.

Pulled Chicken Special

Kaas jalapeño frikandel
Een frikandel met jalapeño’s en kaassaus klinkt als een goede combinatie. Dus waarom zou het niet lekker kunnen smaken. De pittige smaak van jalapeño’s blijkt inderdaad bijzonder goed te passen bij de frikandel. De licht pittige tomatenrelish komt er af en toe tussendoor. En van de kaassmaak kan ik eigenlijk niet zoveel merken. Misschien komt het door de hoeveelheid jalapeño’s en dat ik mezelf voor me kop sla dat ik er geen fris bij heb besteld.

Kaas Jalapeño frikandel

Conclusie
Er valt dus wel te stellen dat Kwalitaria weer een sterk menu heeft weten neer te zetten voor de zomer. In ieder geval de Pulled chicken special en de Kaas jalapeño frikandel scoren goed bij de redactie van Snacknieuws. De Kaas jalapeño frikandel is verkrijgbaar voor € 3,25 en de Pulled chicken special kost € 9,95.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *