Review Bacon Bullet

Logo Bacon BulletsAfgelopen week heb ik een pakketje ontvangen met daarin de enige echte nieuwe Bacon Bullet. Deze nieuwe snack belooft hetzelfde als een heerlijke kroket, maar met een geweldige bacon sensatie in de ragout. In de doos zitten naast Bacon Bullets ook Bacon Balls en de speciale Gun Shot saus. Dat belooft wat! Ik ben zelf een grote bacon liefhebber en dit product lijkt mij dan ook het beste van twee werelden.


Advertentie


Geen overheersende baconsmaak
De verpakking is vrij mannelijk, maar een echte baconliefhebber kijkt daar doorheen! Op de doos staat dat de snack meer crunch heeft, pittiger is en dat er geen additieven in zitten. Top! Ik verwacht een zeer zoute snack die eigenlijk alleen maar naar bacon smaakt. Tijdens het proeven valt mij meteen op dat de bacon smaakt niet zo overheersend is als dat ik dacht.

Combinatie kroket en baconstrip
Bacon BulletsDe eerste hap was heel aangenaam. De smaak van een kroket in combinatie met een baconstrip. De hele ervaring gedurende het eten van deze kroket was positief. De bacon en de ragoutvulling vullen elkaar prima aan zonder dat een van de twee overheersend is.

Deze snack lijkt mij ook prima op een broodje en voor in de kroeg of ’s avonds thuis zijn de Bacon Balls een ideale aanvulling op het assortiment! Het enige wat ik hier dan ook over kan zeggen, naast dat de Bacon Bullet heerlijk is, is de vraag; WAAROM HEEFT NIEMAND DIT EERDER BEDACHT!?

De Bacon Bullet is nu te koop bij Smullers op het station.

Bacon Bullets reclamemateriaal

Ginny Ramkisoen

Opgegroeid met de frituurpan thuis, zijn snacks niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik ben iedere week wel in een snackbar te vinden en vertel graag over hoe geweldig ik het er vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *