Broodje JantjeTilburgs best bewaarde geheim, Broodje Jantje, wil Nederland veroveren. Deze vermaarde hamburger is al 50 jaar wereldberoemd in Tilburg en nu dus eindelijk klaar om zich aan de rest van ons land te presenteren. En dat is goed nieuws, op zeker! Want hoe simpel het broodje er ook uit mag zien, het is verslavend lekker.

Het broodje
Een broodje, burger, gebakken ui en een pittige tomatensaus, meer is het niet. Maar die smaak, die smaak, het doet je alleen maar verlangen naar meer en meer. En daar het maar kleine rakkers zijn is er niets dat je tegenhoudt. Dat de burger de frituur in gaat vergeef je hem meteen, een licht paneerlaagje geeft hem zelfs een prettig krokantje. Samen met de gebakken ui geeft het zo’n nostalgisch gevoel. Van die burgers die je vroeger op de jaarlijkse braderie of zoiets at, simpel, licht ordinair maar stiekem o zo heerlijk! Maar dan heeft Broodje Jantje nog zijn geheime wapen, de pikante tomatensaus. Manmanman wat maakt die het zooitje helemaal af. Het is maar een klein pikantje maar sorteert precies het juiste effect. Niet voor niets is de leus van deze snack: “In ieder handje, een Broodje Jantje“. En dat is dus wat er massaal in Tilburg gebeurt. Geen mens die het in zijn hoofd haalt er slechts één te bestellen.

Nederland
Hoogste tijd dus dat de rest van ons land met deze heerlijke snack kennis gaat maken. U hoeft nog niet meteen naar de snackbar om de hoek te sprinten want ze beginnen met een aantal zaken in de omgeving van Tilburg. Om als een olievlek uit te spreiden over de rest van het land en misschien zelfs België. Het kan uiteraard geen kwaad alvast eens bij je lokale frituurspecialist te informeren. Een beetje druk op de ketel kunnen ze daar in Tilburg best gebruiken!

Broodje Jantje

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Broodje Jantje

  1. het zou fijn zijn als het heerlijke snack assortie van broodje jantje in zoetermeer te koop is . tja verder missen we nog broodje van dootje en dungelmans slager,/horeca .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *