rijdend restaurant

rijdend restaurantEen tijdje geleden was ik te gast bij de Volvo Ocean race in de etappe plaats Lorient (Bretagne). Kosten nog moeite waren gespaard om van het feestterrein een ‘unique’ belevenis te maken. Nu heb je food trucks en food trucks en eigenlijk is de trend bij deze rijdende keukens dat het dan weer opvallend, spraakmakend en het liefst ook nog origineel vintage moet zijn. Maar een heuse Engelse dubbeldekker als rollende keuken, nee , sterker nog, als rijdend restaurant die had ik nog niet gezien.

Where is Tom, cuisine nomade?
“Where is Tom, cuisine nomade?” staat er op de zijkanten van deze bus. Wat een vreemde naam dacht ik nog maar OK, alles ziet er gelikt uit. Zelfs een terrasje met witte stoelen en een setje parasols erbij. Toen ik om de bus heen liep werd mij de vreemde naam duidelijk, een typisch voorbeeld van Engelse humor dus. De oplossing voor de vraag stond namelijk ook op de bus: “In the kitchen“.

rijdend restaurant binnenrijdend restaurant buiten

Tom
Ik mocht even in de keuken van Tom kijken en een foto nemen maar echt onder de indruk was ik van de vondst hoe de 1e etage effectief te gebruiken. Er stond die dag een harde aflandige wind en dan is het erg handig dat kleine restaurantje op de boven etage van de bus.

rijdend restaurant

Voor jou geselecteerd:

3 thoughts on “Rijdend restaurant

  1. dit is prachtig ik loop zelf al een paar jaar met dit idee rond ze zijn er bijna niet nog veel succes zou van dichtbij willen zien groeten fred /wilma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *