Spices Delight Blond Currybier

Sauzenfabrikant Hela maakt samen met Brouwerij De Klep een kruidig currybier

Spices Delight Blond CurrybierIn een smaakvolle samenwerking tussen sauzenfabrikant Hela en Brouwerij De Klep is er iets bijzonders gebrouwen: De Klep Spices Delight Blond Currybier! Een uniek 4 granen blond bier, doordrenkt met de heerlijke kruiden van de Hela Kruiden Ketchup Curry. Dit nieuwe brouwsel belooft het beste van twee werelden in een enkel flesje, en is vanaf 8 december verkrijgbaar.

Samenwerking
Het Verhaal Achter De Klep Spices Delight Blond Currybier: De Klep Spices Delight Blond Currybier is het resultaat van een innovatieve samenwerking tussen Brouwerij De Klep en Hela, twee gepassioneerde merken met een gedeelde liefde voor culinaire creativiteit. De brouwers van Brouwerij De Klep hebben hun vakmanschap samengevoegd met de karakteristieke kruiden van Hela Kruiden Ketchup Curry om een unieke biersensatie te creëren.

Waar te vinden
Vanaf 8 december kun je De Klep Spices Delight Blond Currybier vinden bij geselecteerde verkooppunten, waaronder Foodhall Mout – Brouwerij De Klep, Beej Benders en de Hela Shop. Voor het gemak is het bier ook verkrijgbaar via www.helashop.nl, zodat bierliefhebbers overal kunnen genieten van deze bijzondere smaakervaring.

Spices Delight Blond Currybier

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *