CosMc's bord

CosMc’s het nieuwe concept van McDonald’s

CosMc's bordMcDonald’s heeft aangekondigd dat ze hun fastfoodrijk zullen uitbreiden met CosMc’s, een gedurfd nieuw concept doordrenkt met nostalgische charme. Deze verfrissende toevoeging, geconcentreerd op de middag, biedt veel verschillende drankjes aan op de menukaart maar ook voor de snacker is er voldoende keuze.

Testlocatie
De eerste locatie van CosMc’s is geopend in Bolingbrook, Illinois (Amerika), als onderdeel van een beperkte testrun. McDonald’s heeft plannen om in de daaropvolgende maanden extra vestigingen te openen. Opvallend is de locatie met vier drive-thru banen, waar klanten via geavanceerde bestelzuilen bestellen en bij een van de drie afhaallocaties hun maaltijd oppikken. Betalen gaat geheel digitaal en het is de bedoeling dat dit in de toekomst ook via de app kan.

CosMc's bord

De menukaart onder de loep genomen
Het menu van CosMc’s presenteert diverse limonades, theeën en verrassende gemengde dranken, aanpasbaar met boba, siropen, energieboosts en meer. Het menu omvat heerlijke hapjes zoals de Spicy Queso Sandwich en verleidelijke desserts zoals Blueberry Lemon Cookie Sundae. Het nieuwe menu bevat heerlijke hapjes zoals de Spicy Queso Sandwich, Hartige Hash Brown Bites en Pretzel Bites. CosMc’s heeft ook een indrukwekkend dessertmenu dat je zoete tand bevredigt met opties zoals Blueberry Lemon Cookie Sundae en Caramel Fudge Brownies. Om het af te maken, staan de befaamde Egg McMuffin-sandwiches op het menu en dan niet alleen in de ochtend!

CosMc's dranken

Met plannen voor 10 pilotlocaties in Dallas-Fort Worth en San Antonio tegen eind 2024, biedt CosMc’s niet alleen een culinair avontuur, maar ook een naadloze digitale en drive-thru ervaring met een cashless betalingssysteem en efficiënte afhaalvensters.

CosMc's snacks

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *