Taco Bell redt studenten tijdens tentamenstress met de Taco Bell SOS Kit

Taco Bell SOS KitHet einde van het semester nadert, en Taco Bell heeft de perfecte oplossing voor gestreste studenten: de Taco Bell SOS Kit. Hiermee kunnen studenten hun favoriete Taco Bell-maaltijden thuis maken, inclusief een flesje Mild, Hot, Fire, en Diablo-sauzen, Taco Bell crunchy shells en zowel Original als Fajita kruidenpakketten en zelfs een morsbestendig Taco Bell hoeslaken voor comfortabel eten in bed.

“De Kraft Heinz Company en Taco Bell hebben de Taco Bell at Home-lijn gecreëerd om de geliefde en kenmerkende sauzen, schelpen, kruiden en meer van de populairste Taco Bell-menu-items rechtstreeks naar je huis te brengen”, aldus Megan Lang, Director of Brand Communications for Taco Bell at Home. “Ons doel is om fans de mogelijkheid te geven hun Taco Bell-cravings overal en altijd te bevredigen, zelfs als er geen restaurant in de buurt is – inclusief de studenten die zich voorbereiden op eindexamens zonder een Taco Bell in de buurt.”

Voor $7.99 is het pakket in Amerika verkrijgbaar en kunnen studenten hun kit bemachtigen en daarmee hun examenstress verlichten. Uiteraard kan iedereen die zich een student voelt ook van de Taco Bell SOS Kit gebruik maken.

Taco Bell SOS Kit

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *