Pizza Hut trakteert alle bezorgers op gratis pizza met bijzondere deurmat

Pizza Hut DeurmatBezorgers hebben het tijdens de feestdagen drukker dan de rest van het jaar. De bezorgers zorgen door weer en wind dat pakketjes tijdig aankomen voor Sinterklaas en kerstmis. Als blijk van waardering voor deze helden lanceert Pizza Hut de ‘Reverse Delivery’ mat, een unieke manier om dankjewel te zeggen.

Vanaf 6 december kunnen Amerikanen met deze speciale mat hun dank tonen aan bezorgers. De mat bevat een QR-code die bezorgers kunnen scannen om een gratis pizza te claimen. Deze actie loopt tot 27 december 2023. Lindsay Morgan, CMO bij Pizza Hut, zegt: “Velen van ons kijken uit naar bezorgers om vreugde te brengen tijdens de feestdagen. Dit was onze kans om iets terug te doen in de vorm van een heerlijke maaltijd voor bezorgers tijdens hun drukste tijd van het jaar.”

Amerikanen kunnen tot 10 december naar shopatpizzahut.com gaan en een gratis “Reverse Delivery” mat bestellen. Wees er snel bij, want het aanbod is zeer gelimiteerd. Dagelijks worden er slechts 50 matten aangeboden op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Laten we deze feestdagen even stilstaan bij de harde werkers die ons plezier brengen. De Reverse Delivery mat van Pizza Hut is een kleine, maar impactvolle manier om dankjewel te zeggen en wat warmte te delen met degenen die het seizoen een beetje mooier maken.

Pizza Hut Deurmat

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *