Nieuwjaarsduik 2023-2024 Erwtensoeptaart

Nieuwjaarsduik viert 25-jarig partnerschap met Unox met erwtensoeptaart

Nieuwjaarsduik 2023-2024 ErwtensoeptaartOp 1 januari staat Nederland weer klaar voor de Unox Nieuwjaarsduik, dit keer op een nieuwe locatie in Scheveningen. Burgemeester Jan van Zanen ontving niet alleen de aankondiging van het evenement, maar ook een speciale verrassing: de allereerste erwtensoeptaart, een jubileumcadeau van Unox.

De Nieuwjaarsduik, ontstaan in 1960, is uitgegroeid tot een geliefde traditie. Ter ere van het 25-jarig partnerschap met Unox worden 25 mensen met bijzondere banden met ‘De Duik’ geëerd. De feestelijkheden krijgen dit jaar een extra dimensie met de introductie van de erwtensoeptaart. Liane Lens van Unox deelt het eenvoudige recept en benadrukt: “Neem een hap van deze taart en je proeft de warmte en gezelligheid die de Nieuwjaarsduik zo kenmerken.”

Als kers op de taart deelt Unox nog 24 erwtensoeptaarten uit aan mensen met unieke herinneringen aan de Nieuwjaarsduik. Heb jij een speciale band met ‘De Duik’? Deel je verhaal via nieuwjaarsduik.nl vóór 16 december en maak kans op deze unieke lekkernij. Zo wordt de start van het nieuwe jaar niet alleen verfrissend, maar ook hartverwarmend en onvergetelijk.

Nieuwjaarsduik 2023-2024 Erwtensoeptaart

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *