snacken_uit_kattenbakU kent het vast wel, het is middag rond de klok van vier en u voelt zich wat flauw. Als ik een biertje pak dan gaat het fout, pak ik chips dan heb ik met mijn vrouw bonje over het avondeten. Maar ik heb het nu gevonden en het is gebaseerd op de snelle stofwisseling van katten en het relatief hoge gehalte van vlees en granen in kattenvoer. Ik heb de kattenbak ontdekt!

De bak op tafel
Zo tegen vieren als het tijd wordt voor een snack. Zet ik dus de kattenbak op tafel en pak er een paar van die lekkere bruine jongens uit. Oké, het is even wennen maar in het kader van hergebruik een hot item, soms zelfs in meerdere opzichten. Ha, ha, het mooiste is natuurlijk als ik vrienden op bezoek heb en ik til de kat van de kattenbak een hilarisch moment, u moet die gezichten zien.

kattenbakAls u inmiddels denkt die heeft ze niet meer op een rijtje dan kan ik u geruststellen, dat valt echt mee want ik heb namelijk in alle stilte een 1 April grap voorbereid. De kattendrolletjes zijn van chocolade koekjesdeeg en het grit komt uit een druiven/noten ontbijtgranen pak. Ik zeg eet smakelijk en… denk erom laat u niet beet nemen.

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Snacken uit de kattenbak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *