Snacknieuws op bezoek bij BurgerMe in Apeldoorn

Burger Me Vegetarische CheeseburgerDe in 2010 opgerichte franchiseformule BurgerMe heeft sinds begin augustus 2021 weer een vestiging in Apeldoorn, ditmaal aan de Hoofdstraat 53, tussen de Brownies&DownieS en (jawel) McDonald’s in. De hoogste tijd dus voor snack-nieuws om dit restaurant te bezoeken.


Advertentie


Verse ingrediënten
Het grote verschil met het laatstgenoemde hamburgerrestaurant is op te maken uit een deel van de spreuk aan de muur “burgerme, our way of slowfood in a world of fastfood” en een stukje verder in diezelfde spreuk “freshly flame grilled burgers (…) with fresh ingredients”. En dat laatste klopt zeker. De groene sla, rode tomaat en witte uienringen op ons broodje cheeseburger zagen er niet alleen vers uit maar smaakten ook zo.

Burger Me Vegetarisch Cheeseburger menu

Slowfood
Het bereiden van deze lekkernijen duurt inderdaad wat langer dan tijdens het spitsuur bij bekendere fastfoodketens, maar dat klopt dan ook met het eerst deel van hun slogan over slowfood. De afgebeelde menuutjes achter de bestelbalie, in de folder en op de website zijn zonder drinken, dus dat was nieuw voor ons, maar drankjes kunnen natuurlijk apart besteld worden.

Burger Me Vegetarische Cheeseburger

Goed gevuld
Omdat het voor onze tester een vleesloze dag was, koos hij voor het Vegan Cheeseburgermenu. Bij navraag bleek de kaas op basis van kokosolie. Een prima smakende en goed vullende burger en best groot ook. En een ijzeren mandje knapperige friet met vegan saus. En eerlijk is eerlijk, we hadden hierna minder snel trek dan na een bezoek aan de bekendere ketens na een vergelijkbaar menu.

Burger Me Vegetarische Cheeseburger

Franchisenemer Anton Schäffer vertelde ons dat je zelf je burger of salade helemaal naar je eigen wensen kunt samenstellen en dan opeten, afhalen of laten bezorgen. Ons bezoek is zeker voor herhaling vatbaar!

Burger Me Restaurant

Burger Me Restaurant Quote

Jeroen Hartsuiker

Kiest graag voor kwaliteit en heeft af en toe een vegetarische dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *